27 Nisan 2012 Cuma

BlackBerry 10 Ne Zaman Çıkacak?

Apple ve Samsung gibi rakiplerine nazaran eğlence ve multimedya içeriğe yönelik değil, iş yaşamına uygun ürün geliştiren BlackBerry'den haber var. Akıllı telefon sektöründe daha fazla pazar payı elde etmek isteyen firmanın uzun bir süredir konuşulan BlackBerry 10 isimli yeni cep telefonu hakkında kimi dedikodular dolanmaya başladı.

Sektörün bilinen adreslerinden N4BB'ye göre BlackBerry 10 tam dokunmatik ekrana sahip olacak ve Ekim 2012'de çıkacak. İsimsiz bir kaynağa dayanarak açıklama yapan site, sürgülü bir yapıda olması beklenen Qwerty klavyeli modelin ise 2013'de görücüye çıkacağını iddia etti.

BGR da birkaç gün önce, yapılan açıklamalara paralel bir açıklama ile yeni ürünün Eylül, Ekim aylarında çıkarılacağını duyurdu.

Markanın ardındaki isim RIM (Research in Motion) ise henüz net bir söylemde bulunmazken firma CEO'su Thorsten Heins, daha önce yaptığı açıklamayı yineleyerek BlackBerry 10'un 2012'nin ikinci yarısında tanıtılacağını söyledi.

:: Sizce BlackBerry 10 ne zaman çıkacak ve ne gibi özelliklere sahip olacak?

Yazan: Cihan PEHLİVAN
SDN - ShiftDelete.Net 

'Teknoloji tutkusu dinmek bilmeyen öğrenci' olarak tanınan yazarımız, sosyal medya ve internet gündemini adeta bir gölge gibi takip ediyor. Ek olarak çeşitli yazılım ve servis incelemeleriyle SDN okurlarına faydalı ipuçları veriyor.

View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder