28 Nisan 2012 Cumartesi

AirDroid Yazılım İncelemesi

Bilgisayarlarımızı Teamviewer gibi programlarla, telefon üzerinden yönetebiliyoruz. Ayrıca bazı programların da mobil telefonlardan kumanda edebilme özellikleri bulunuyor.
Fakat bilgisayardan, akıllı telefonunuzu yönetmek gibi yazılımlar pek duyulan cinsten değil. Çeşitli akıllı telefon üreticilerinin yazılımları bulunsa da AirDroid bu konudaki en etkili yazılımlardan biri.
Bilgisayarınız üzerinden klasörlere ve dosyalara erişebileceğiniz AirDroid ile ayrıca mesaj yazabilir, arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Kısacası akıllı telefonunuzu bilgisayarınız üzerinden yöneteceksiniz.
Uygulamanın kullanımı oldukça basit. AirDroid yazılımını telefonunuza indiriyorsunuz. Programı çalıştırıyorsunuz ve bu program size bir adres ve şifre veriyor.
Bu adresi web tarayıcıya yazıyorsunuz, cihazınızda karşınıza çıkan şifreyi de bu alana giriyorsunuz ve bağlantı başlıyor.
Not: Bilgisayarınızda Wireless Adaptörü takılı olması gerekiyor. Eğer WiFi adaptörünüz yoksa USB Tethering tekniği ile bağlantı yapabilirsiniz.
Overclock ve donanım tutkunu, bilgisayarını sınırlarını zorlayarak kullanan tam bir teknoloji hastası. Ayrıca çok sıkı bir Android sever.
View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder