28 Nisan 2012 Cumartesi

Android'lerin Birincisi Kindle Fire

Her ne kadar iPad tablet pazarını domine ediyor olsa da Android cephesinde de sıkı bir rekabet yaşandığı bir gerçek. Android cephesinin kralı da uygun fiyatlı Kindle Fire.

Başarılı bir fiyat politikası izleyen ve stratejik olarak önemli bir zamanda piyasaya sürülen Kindle Fire, ABD'lilerin sevdiklerine en çok aldıkları elektronik hediyelerin başında geliyordu. Kindle Fire'ın bu başarısı, satış rakamlarına da yansıdı.

  

ComScore tarafından yapılan bir araştırmaya göre Şubat ayında Android işletim sistemli tabletlerin %54 ile en büyük payına sahip olan Amazon, diğer firmalara da büyük bir fark atmayı başardı. Samsung'un Galaxy Tab ailesi sadece %15.4'lük bir paya sahip olabilirken 3. sıradaki Motorola Xoom ise sadece %7'ye sahip. Sıradışı özellikleri ile büyük beklenti uyandıran Asus Transformer ise sadece %6.3'lük payla dördüncü sırada.

2012 yılının Amazon için tablet pazarında bir hayli parlak geçtiğini söylemek mümkün. Bakalım bu başarısının devamını Apple'a karşı da gösterebilecek mi?

:: Sizin favori tabletiniz hangisi?

Yazan: Erdem Yaşar
SDN - ShiftDelete.Net

Editörlüğe 2007 yılında başlayan Erdem, ilerleyen yıllarda odak noktasını mobil cihazlara ve sosyal medyaya çevirdi. İnternet olmadan yaşayamayanlardan.

View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder