28 Nisan 2012 Cumartesi

Digiturk Play ile Netten Maç ve TV Keyfi

İnternetin hızlı ilerleyişiyle birlikte birçok alışkanlığımız değişiyor. Bunlardan biri de şüphesiz televizyonlar. Artık televizyon izlemek için evinize bir televizyon almanıza gerek yok. Birçok servis ile bilgisayarınızdan ya da tabletinizden internet aracılığıyla televizyon izleyebilirsiniz. Bu servislerden biri de televizyon konusunda da oldukça iyi işler yapan Digiturk.

Digiturk, web tv formatındaki hizmeti Digiturk Play ile her an her yerden televizyon izleme imkanı sunuyor. Digiturk Play ile bilgisayardan televizyon izleyebilir, Lig TV programlarını takip edebilir, hatta maçları bile izleyebilirsiniz. 

Digiturk Play, Digiturk'ün kanallarını içeriyor olsa da Digiturk'ten bağımsız olarak çalışıyor. Yani Digiturk Play'i kullanmak, maçları tabletinizden izlemek için Digiturk abonesi olmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken Digiturk Play internet sayfasından üye olmak. Eğer Digiturk abonesiyseniz abonelik numaranızla da sisteme üye olabilirsiniz.

Paketler

Digiturk Play'e üye olduktan sonra imkanlarından yararlanmak için dilediğiniz paketten birini seçmeniz gerekiyor. Üç farklı yayın paketinin yanı sıra ayrıca Lig TV'yi içeren futbol paketleri de bulunuyor. Gelin hep birlikte paketlere teker teker bakalım.

Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder