10 Mart 2012 Cumartesi

Android'lilere Ücretsiz Müzik Keyfi !

TTNet'in Android için geliştirdiği bu müzik uygulaması bizlere bedava hizmet sunuyor !


TTNet Müzik, geliştirdiği bu müzik uygulamasına her yerden ulaşabileceksiniz. Önceden iPhone ve iPad'te olan uygulama şimdi ise Android işletim sistemli cep telefonlarında yerini alıyor.Bu uygulamada yaklaşık 3 milyondan fazla yerli ve yabancı müzik dinleyebilir,favori müzik listelerinizi oluşturabilirsiniz.

TTNET Müzik'in abonelik ücreti gerektirmeyen mobil müzik uygulamasından faydalanmak isteyen kullanıcılar, var olan TTNET kullanıcı adı ve şifreleriyle uygulamayı kullanabiliyorlar. Yeni kullanıcılar ise TTNET Müzik'in "Üye Ol" sekmesinden alacakları ücretsiz şifre ile uygulamadan yararlanarak mobil müzik dinlemenin keyfini yaşıyorlar.

Tüm GSM operatör kullanıcıları tarafından rahatlıkla kullanılabilinen mobil müzik uygulaması ile sınırsız müzik dinleme keyfi yaşanıyor. Android tabanlı mobil cihazlardan müzik dinlemek için sadece 3G, EDGE ya da WiFi gibi mobil internet bağlantısına sahip olmanız yeterli oluyor. Kullanıcıların data kullanımları ise standart internet paketleri üzerinden ücretlendiriliyor.

TTNET Müzik'in mobil müzik uygulamasında müzik listelerinin yanı sıra; sanatçı biyografi ve albümlerinin yer aldığı "sanatçı sayfaları" ve kullanıcıların müzik dünyasından en son haberlere ulaşabileceği  "güncel haberler sayfası" da bulunuyor. 



NOT : Yandaki resimde de görüldüğü gibi sadece Android 1.5 ve üzeri versiyonlarda çalışmaktadır
















http://teknoloom.blogspot.com/2012/03/androidlilere-ucretsiz-muzik-keyfi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder