29 Nisan 2012 Pazar

Android Kullanıcıları iOS'un Tadına Bakacak

Eğer Android kullanıyor ve iOS'un görünümüne imreniyorsanız, artık imrenmeyi bırakabilirsiniz. Çünkü Google Play Store üzerinden yayımlanan yeni bir uygulama var. Adı da iPhone 4S Screen.

iPhone 4S Screen sayesinde, Android işletim sistemli telefonunuzun ana ekranı iOS gibi görünüyor. Tabii ki Play Store'da bulunan diğer temalar gibi iPhone 4S Screen de tam randımanlı çalışamıyor.

Yine de Android yüklü telefonunuzda iOS görselliğine kavuşmak istiyorsanız, hemen Google Play Store'a giderek iPhone 4S Screen uygulamasını indirin ve yükleyin.

Uygulamanın nasıl çalıştığına gelirsek. Yüklediğiniz andan itibaren telefonunuzun 'Home Screen' yani ana menüsü tamamen iOS görselliğine kavuşuyor. Fakat herhangi bir ikona tıklarsanız, düzenlenmemiş bir Android temasıyla karşılaşıyorsunuz.

Uygulama Play Store üzerinden, bu haber yazılırken, 4.1 yıldız almıştı. 9.500 kişi tarafından yorumlanmış ve genelde iyi yorumlar almıştı. Bu oldukça iyi bir puan ve inceleme skoru denebilir aslında.

Eğer uygulamayı denemek istiyorsanız, bu linki kullanarak Play Store üzerinden iPhone 4S Screen uygulamasına ulaşabilirsiniz.

:: Android'inizin iOS gibi görünmesini ister misiniz?

SDN - ShiftDelete.Net
Yazan: Murat Sağlam

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

View the original article here

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder